Ontspanningsmassage

Wat is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage heeft als doel het lichaam zoveel mogelijk vrij te maken van stress. De ontspanningsmassage die ik aanbied, is een combinatie van verschillende massagetechnieken zoals Kayotima®Shiatsu en sportmassage.

Voor wie?

De massage is geschikt voor iedereen, op zwangere vrouwen tijdens de eerste drie maanden van hun zwangerschap na. De massage wordt vooral aanbevolen bij stressklachten, zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, stijve nek en schouders, gespannen kuiten en overige spier- en gewrichtsklachten. 

Uitwerking

De massage werkt zeer ontspannend.

De Massage

Tijdens de massage maak ik gebruik van diverse massagetechnieken. De spieren worden losgemasseerd en er wordt gebruik gemaakt van drukpuntmassage. Triggerpoints, waar ik gericht naar op zoek ga, worden uitgebreid behandeld. Je hebt hebt de keuze uit diverse soorten massage-olie. De massage kan als je dat prettiger vindt, over de kleding heen gegeven worden.

Prijzen ontspanningsmassage

€40,- per uur/ €22,50 per half uur (deelbehandeling) in mijn praktijk; bij gebruik van een strippenkaart € 32,00 per uur/ 18,00 per half uur

€50,- per uur op locatie; bij gebruik van een strippenkaart €40,- per uur op locatie

Kijk voor meer informatie over de tarieven onder het kopje "Tarieven"