Hotstone massage

Wat is Hotstone massage?

Bij deze weldadige massagevorm wordt het lichaam gemasseerd met warme basaltstenen en/of minerale stenen op een met olie (naar keuze) ingesmeerde huid. Ook maak ik bij deze massage gebruik van normale manuele en drukpuntmassagetechnieken. De combinatie van warmte, beweging en druk maakt het mogelijk om dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt..

Voor wie?

De massage is geschikt voor iedereen, op zwangere vrouwen tijdens de eerste drie maanden van hun zwangerschap na. De massage wordt vooral aanbevolen bij stressklachten, zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, stijve nek en schouders, gespannen kuiten en overige spier- en gewrichtsklachten. 

Uitwerking

De massage werkt zeer ontspannend.

De Massage

Tijdens de massage ligt u op een massagetafel. Indien u dit prettig vindt, kan er (ontspannende-) muziek gedraaid worden tijdens de massage. U kunt ook zelf muziek naar keuze meenemen. Ik maak gebruik van verwarmde basaltstenen en mineralen. Bij de massage met de stenen wordt olie gebruikt, eventueel met toevoeging van etherische olie. Voor het bereiken van optimaal resultaat duurt een behandeling gewoonlijk een uur.


Prijzen Hotstone massage

€40,- per uur/ €22,50 per half uur (deelbehandeling) in mijn praktijk; bij gebruik van een strippenkaart € 32,00 per uur/ 18,00 per half uur

€50,- per uur op locatie; bij gebruik van een strippenkaart €40,- per uur op locatie

Kijk voor meer informatie over de tarieven onder het kopje "Tarieven"