Aqama®massage

Wat is Aqama®massage?

De Aqama® massage is een zeer ontspannende vorm van massage, waarbij u op uw rug op het met warm water gevulde Aqama® kussen ligt. In deze houding wordt u met massage olie gemasseerd, waarbij de handen tussen het kussen en de huid worden geplaatst. Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze makkelijk ontspannen.

Voor wie?

Deze massagevorm is geschikt voor iedereen, en vooral voor mensen met spier- en gewrichtsklachten en zwangere vrouwen.

Uitwerking

Deze massagevorm heeft met name een ontspannende uitwerking. Het warmte- en schommeleffect van het kussen zorgt voor een versnelling van de stofwisseling, een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen. Het verbetert de elasticiteit van het bindweefsel en gewrichtskapsels en ontspant de spieren en het zenuwstelsel.

De massage

U ligt tijdens de massage op de massagetafel met onder u het warmwaterkussen. Tijdens de massage wordt vrij veel olie gebruikt, u kunt aangeven welke olie uw voorkeur heeft. Indien u dit prettig vindt, kan er ontspannende muziek gedraaid worden tijdens de massage. U kunt ook zelf muziek naar keuze meenemen. Een Aqama® massage duurt gewoonlijk een half uur, het is ook mogelijk de massage te laten volgen op bijvoorbeeld een sportmassage.

Prijzen Aqama® massage

€25,- per half uur; bij gebruik van een strippenkaart €20,- per half uur

Deze massagevorm wordt niet op locatie gegeven.

Kijk voor meer informatie over de tarieven onder het kopje "Tarieven"