Overige diploma's en certificaten zijn altijd in te zien in mijn praktijk

Welkom!

Wie ik ben en wat ik doe:

Ik ben Marco, en woon en werkzaam in Amsterdam. Ik ben jaren als Sociaal Psycholoog verbonden geweest aan de VU, waar ik tevens mijn promotie heb behaald. In 2004 ben ik gestart met een opleiding tot Sporttherapeut op HBO niveau, waarvan ik nu bezig ben met de afronding. Hierna zal ik mij op Sportpsychologie op universitair niveau gaan toeleggen.

In 2006 ben ik na een intensieve stage professioneel met het masseren aan de slag gegaan als sport- en ontspanningsmasseur bij het sportcentrum van de VU. Naast mijn werkzaamheden als masseur bij het sportcentrum, geef ik sinds begin 2007 ook diverse sport- en ontspanningsmassages in mijn praktijkruimte aan huis, op locatie en bij evenementen.

Masseren:

Masseren betekent voor mij maatwerk. Ik bespreek de wens, blessure of klacht van de klant uitvoerig, om vervolgens een keuze te maken voor een bepaalde massage. Tijdens de massage ga ik gericht op zoek naar "knelpunten"/ triggerpoints (triggerpoints zijn hypergevoelige kleine delen van een spier die “verkrampt” zijn) die de spanning en/of blessure veroorzaken, welke ik met behulp van diverse technieken op probeer te lossen. Het uitgangspunt is dat de klant met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat.

Meer informatie over de diverse massagevormen die ik aanbied, kunt u vinden in het menu aan de linkerkant van deze website. Voor alle massages die ik aanbied ben ik in het bezit van een diploma/certificaat, bij twijfel over welke massage het beste bij uw wens of klachten past, kan en zal ik u uiteraard altijd adviseren.

Meer informatie?

Bel of mail gerust voor meer informatie over een massage, of voor het maken van een afspraak. Afspraken kunnen zowel voor overdag als 's avonds gemaakt worden. Ook is het meestal mogelijk om bij bijvoorbeeld blessures op korte termijn een spoedafspraak te maken. Massages kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, het sportcentrum van de VU of op locatie.

Tot ziens bij Sporttherapie Amsterdam!

Marco Linnemann

Sporttherapie Amsterdam
Fluessenlaan 2
1060 PP Amsterdam
06 34110716 / 0623817717

Ik ben telefonisch bereikbaar tussen 9.00u-21.00u, bij geen gehoor kunt u een berichtje achterlaten.Vergeet niet uw telefoonnummer in te spreken, dan kan ik u zo spoedig mogelijk terugbellen. Tijdens massages neem ik de telefoon niet aan.