Bedrijfsmassage

Haal het beste uit uw medewerkers

Lange werkdagen en veel computerwerk kunnen, bij gebrek aan ontspanning, diverse klachten veroorzaken. Denk aan algemene stressklachten, pijnlijke schouders, nekklachten, hoofdpijn. Gebleken is dat bedrijfsmassage, en dan met name activerende stoelmassage, prefentief werkt! Medewerkers zijn meer ontspannen, meer bewust van hun lichaam en houding en worden minder gehinderd door lichamelijke ongemakken.

Het is mogelijk om mij bijvoorbeeld wekelijks, twee-wekelijks, maandelijks bij uw bedrijf langs te laten komen om uw medewerkers een stoelmassage aan te bieden. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Het is niet nodig hier een aparte ruimte voor te reserveren. De duur van de stoelmassage kan variëren van 15 minuten tot 20 minuten. Meer informatie over stoelmassage kunt u vinden in het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Prijzen bedrijfsmassage

De prijs van bedrijfsmassage is afhankelijk van de frequentie, duur en het aantal personen dat een massage aangeboden krijgt. Neemt u gerust contact met mij op, dan kan ik een vrijblijvende offerte opstellen.